SE

Pipemodul uudistaa ilmeensä netissä

Pipemodulin entiset nettisivut ovat palvelleet hyvin jo vuosia, joten oli aika luoda uusi nettipalvelu. Uudella nettipalvelulla haluamme tavoittaa asiakkaamme entistä paremmin ja palvella heitä helposti saatavilla olevalla informaatiolla. Erityisesti olemme panostaneet tuotteittemme esillä oloon, nyt yhden tuotesivun kautta pääsee selaamaan laajaa moduuli- ja oheistarvikevalikoimaamme.

Olemme myös päätyneet käyttämään pipemodul®-koteloista sanaa moduuli. Putkistoelementti-sana on jätetty pois käytöstä. Vaikka moduulejamme käytetään kaiken talotekniikan kotelointiin, pipemodul-kotelo on enemmän kuin pelkkä kotelo, sillä se sisältää kaiken tarvittavan. Tehdasvalmisteiset moduulimme sisältävät valmiina sekä eristeet että kannakkeet kestävän avattavan kannen sisällä.

Nettipalvelumme sisältää myös tietoa ratkaisumme eduista ja tuotteittemme korkeasta laadusta. Toivomme, että sivuiltamme on helppo päästä yhteyteen myyjiemme kanssa ja voimme jo aikaisesta remonttien ja rakennusten suunnitteluvaiheesta alkaen olla mukana tuomassa tietoa pipemodul®-ratkaisusta ja olla mukana varmistamassa hankkeen onnistumista.

Kiitämme kaikkia nettipalvelumme toteuttamisessa mukana olleita, erityisesti sivujen toteuttamisesta vastannutta Mediataivasta, ja kaikkia teitä asiakkaita, jotka olette esittäneet toiveita nettisivujemme suhteen. Kehitämme nettipalveluamme edelleen, ja olemme kiitollisia kaikesta palautteesta, jolla voimme kehittää palveluamme entistä asiakaslähtöisemmäksi.