SE

Suunnittelijalle

EI30 palosuojatuille pipemodul®-moduuleille on ainoana Euroopassa tehty eurooppalainen tekninen arviointi (ETA) ja ne CE-merkitään.

Turvallinen

Pipemodul-moduuleilla toteutettu remontti on vaivaton kaikille toimijoille, niin omistajille, asentajille, asukkaille kuin suunnittelijoillekin. Palveleva myyntimme auttaa etsimään kiinteistöön sopivia moduuliratkaisuja. Testatut ja paloluokitellut tuotteet ovat turvallisia poistumisteillä. EI30 palosuojattujen moduuleille on ainoana euroopassa tehty eurooppalainen tekninen arviointi (ETA 16/0828) ja ne CE-merkitään. Moduuleille on lisäksi toteutettu pinnoitustestit, ulkotilan rasitustestit, kondenssi-, ääni- ja lämpötestit.

Pipemodul-järjestelmä täyttää tutkitusti ympäristöministeriön asetuksen rakennusten vesi- ja viemärilaitteistosta kaikilta osiin, mukaan lukien veden lämpötilan. Saat halutessasi testiselosteen myynnistämme.

Monikäyttöinen

Pipemodul-moduulit ovat vakiintunut ratkaisu linjasaneerauksissa, ja niiden käyttö energia- ja sähkösaneerauksissa lisääntyy. Ratkaisua on käytetty lisäksi useissa uudiskohteissa. Sekä kevyissä että laajamittaisissa saneerauksissa pinta-asennus kestävillä avattavilla moduuleilla tuo kauaskantoisia etuja.

Sulautuva

Moduuliin ulkonäköä voidaan sulauttaa ympäristöönsä muotoilun, mitoituksen, värityksen ja valaistuksen avulla. Porraskäytävässä pystymoduuli voidaan sijoittaa seinäpinnan lisäksi myös kaiteiden väliin. MDF-pintainen moduuli sopii ihanteellisesti asuntojen vaakavetoihin, sen voi tapetoida tai maalata uudelleen. Teräksisissä moduuleissa on tehdaslaatuinen pohjamaalaus ja myös ne voidaan maalata paikan päällä uudelleen. Kylpyhuoneen moduulille on mahdollista tilata suojakuori.

Uudisrakennuksissa hyvällä suunnittelulla voidaan varmistaa, että ulkonäöllisesti moduuli uppoaa rakenteisiin ja mahdollistaa talotekniikan optimaalisen toimivuuden asukkaiden ja kiinteistön käyttäjien kannalta.

Häiriötön

Pipemodul-moduulit sopivat asuintalojen lisäksi vaativiin liike-, hotelli- ja sairaalakiinteistöihin niiden kestävyyden ja palosuojaominaisuuksien vuoksi. Kun talotekniikka on asennettu avattaviin moduuleihin, toiminta rakennuksissa voi jatkua häiriöttömästi myös huolto- ja korjaustoimien aikana. Valmiiden eristeiden ansiosta pipemodul®-moduulien asennus on nopeaa ja asennuksesta aiheutuva häiriöaika lyhyt.

Luotettava toimitus

Suunnittelupalvelumme ja palveleva myyntimme auttavat parhaiden ratkaisujen löytämisessä. Toimitukset ajoitetaan työmaan vaiheen mukaisesti, ja tuemme projektia sen edetessä, täydennystoimitukset hoituvat nopeasti tuotannon ja myynnin tiiviillä yhteistyöllä. Oma tuotantomme mahdollistaa tuotteiden räätälöinnin asiakkaan tarpeisiin vastaavaksi, korkean laadun sekä nopean toimitusajan.

Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä toimiva moduuliratkaisu!

Pipemodul-ratkaisu on aina räätälöitävissä käyttökohteeseen soveltuvaksi. Kotelot voidaan mitoittaa sisälle sijoitettavan tekniikan mukaan. Vaakavedot saadaan kätevästi toteutettua moduuleillamme. Porraskäytävässä voidaan käyttää palosuojattuja moduulimalleja ja asuntoihin sopii MDF-huoneistomoduulimme. Pipemodul-moduulit voidaan reitittää porraskäytävän ja huoneiston lisäksi myös ulko- ja märkätiloihin.

Tarjousta varten tarvitsemme LVIS-suunnitelman, josta käy ilmi moduuleihin sijoitettavien putkien ja johtojen tyypit, määrät ja koot.

Moduulit-sivultamme löytyvät vakiomalliemme dwg- ja pdf-kuvat.