SE

pipemodul-ratkaisu

Rivitaloihin

omakotitaloihin

kerrostaloihin

vaivaton putkiremontti

Remontissa etsitään putkille uusi pinta-asennusreitti porraskäytävään tai asuntoihin. Uudet putket ja johdot suojataan avattavilla moduuleilla. Vanhat putket pysyvät toiminnassa uusien putkien verkostoon liittämiseen saakka. Putkiremontin aikana asunnossa voi asua ja jatkaa vedenkäyttöä. Putkiremontin hinta pienenee. Jatkossa putkien huolto on vaivatonta ja tekniikkaa voidaan tarvittaessa lisätä avattaviin moduuleihin.

Laadukkaat ja turvalliset moduulit

Moduulit soveltuvat kaikelle talotekniikalle. Moduuleissa kuljetetaan siististi käyttövesi- ja lämpöputket, viemäri- ja lämmöntalteenottoputket sekä sähkö- ja telekaapelit. Moduuleja käytetään ulko- sekä sisätiloissa. Ne soveltuvat sekä kuiva- että märkätiloihin.

Varma valinta myös uudiskohteisiin

Kotelot sopivat hyvin myös uudiskohteen talotekniikan toteutukseen. Siisti, palo- ja äänieristetty moduuli on turvallinen ja pitkäikäinen ratkaisu niin kerros- kuin rivitaloissa. Avattavat moduulit ovat vakuutusyhtiöiden suositusten mukaisia ja helpottavat huolto- sekä korjaustöitä vuosikymmenienkin jälkeen. Palosuojatuotteilla on ETA-arviointi ja CE-merkintä. Viimeistellyt moduulit istuvat rakenteisiin huomaamattomasti ja suositut MDF-moduulit voidaan maalata tai tapetoida asuntojen muun sisustuksen tyyliin.

Kokemuksia Pipemodul-ratkaisusta

jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää