SE

Urakoitsijalle

EI30 palosuojatuille pipemodul®-moduuleille on ainoana Euroopassa tehty eurooppalainen tekninen arviointi (ETA) ja ne CE-merkitään.

Vaivaton

Pipemodul-kotelot on suunniteltu asennuksen helppoutta ajatellen. Kun putket ja johdot asennetaan tehdasvalmiisiin ja mittatarkkoihin moduuleihin, se vähentää työvoiman tarvetta rakennuksella ja helpottaa töiden organisoimista.

Testattu

Standardisoitu laatu varmistaa asiakkaalle, että asennus täyttää palosuojauksen, eristyksen ja kiinnityksen vaatimukset. Palosuojatut moduulit täyttävät EI30 palosuojavaatimukset, eristys estää melun ja lämmön kulkeutumisen moduuleissa. Kestävä pinta ja tukeva rakenne ovat pipemodul®-koteloissa omaa luokkaansa. Pipemodul-järjestelmä täyttää tutkitusti ympäristöministeriön asetuksen rakennusten vesi- ja viemärilaitteistosta kaikilta osin, mukaan lukien veden lämpötilan, vesimittarien avattavuuden ja huollettavuuden, vuotojen havaittavuuden sekä vesijohtojen ja viemärin kannatukset. EI30 palosuojatuille pipemodul®-moduuleille on ainoana Euroopassa myönnetty CE-merkintää edeltävä eurooppalainen tekninen arviointi (ETA) ja ne CE-merkitään.

Turvallinen

Talotekniikkamoduulit ovat kustannustehokkaat. Niiden avulla vältytään isoilta rakenteisiin meneviltä korjauksilta, huolto helpottuu ja tekniikan lisääminen vaiheittain on mahdollista. Avattavuus ja vuodonilmaisimet luovat turvallisuutta, kun putkien kunto on helppo tarkistaa ja vuodot on helppo havaita.

Siisti

Kun moduulit on valmistettu tehtaalla, työmaalle ei kuljeteta ylimääräistä materiaalia ja samalla vältytään monelta pölyävältä ja meluisalta työvaiheelta. Työmaa säilyy siistinä, turvallisena ja miellyttävänä sekä asentajille että asukkaille. Työvoimakustannusten lisäksi säästöä syntyy kuljetuksissa ja jätekuluissa.

Ympäristöä säästävä

Jokainen työmatka työmaalle, kuljetukset, oli kyydissä sitten rakennusmateriaaleja tai jätteitä, jokainen työtunti, kun puretaan, rakennetaan tai siivotaan, kuluttaa resursseja ja aiheuttaa päästöjä. Tehtaassa optimoidussa prosessissa valmistettu moduuli, joita käyttämällä vältetään tulevaisuuden perinteinen putkiremontti, on kestävän kehityksen tuote ja rakennusten elinkaarta pidentävä ratkaisu.

Pipemodul-moduulit sopivat

  • Linjasaneeraukseen
  • Energiaremonttiin
  • Sähkösaneeraukseen
  • Uudisrakentamiseen