SE

referenssit

Pipemodul-ratkaisua on käytetty yli 4000 kohteessa 1990-luvulta lähtien. Asuintalojen lisäksi Pipemodul-moduuleita on käytetty julkisissa rakennuksissa, kuten kouluissa, hotelleissa, sairaaloissa, päiväkodeissa ja liikerakennuksissa. Suurin osa referenssikohteista on vanhempien kerros- ja rivitalojen putkistoremontteja. Hankkeisiin sisältyy usein myös sähkö-ja energiasaneerauksia, koska moduuleihin voidaan asentaa vesi- ja viemäriputkien lisäksi sähkö- ja tietoliikennekaapeleita, putket ilmastoinnille tai lämmön talteenotolle. Moduuleitamme käytetään myös uudiskohteissa niiden monien etujen vuoksi. Vuosittain toteutamme yli 200 kohdetta.

Alla olevien referenssikohteiden esittelyiden lisäksi voit tutustua kattavaan listaan vuosittain toteutetuista Pipemodul-asennuksista. Niitä on eri puolella Suomea ja Ruotsissa, toimitusten laajuuden vaihdellessa yksittäisistä moduuleista useiden rakennusten kokonaisratkaisuihin. Kerromme mielellämme lisätietoja toteutetuista kohteista ja etsimme käyttöönne toivomustenne mukaisia tai tarpeitanne vastaavia referenssejä.

KAIKKI REFERENSSIKOHTEET VUOSILTA 2008-2022

Kaiken kaikkiaan olemme toteuttaneet reilun 20 vuoden aikana yli 4000 kohdetta yli 100 000 tyytyväiselle asukkaalle. Tutustu referenssikohteisiimme vuosilta 2008-2020. Löydät kohteet paikkakunnittain aakkosjärjestyksessä oheiselta listalta.

Martinlaakso, Vantaa

Pipemodulin ratkaisulla toteutettiin Vantaan Martinlaaksossa olevan Asunto Oy Kukinkuja 4:n linjasaneerauksen toinen vaihe. Vuonna 1975 rakennettuihin 7-kerroksisiin, 126 asuntoa käsittäviin taloihin oli tehty viemärin sukitus jo aiemmin. Nyt uusittiin vesijohdot porrashuoneissa CE-merkityillä moduuleilla ja asuntojen osalta MDF-moduulein.

Siltamäki, helsinki

Pipemodul Oy oli mukana toteuttamassa pääkaupunkiseudun kaikkien aikojen suurinta putkiremonttien kokonaisuutta. Ryhmäkorjaushankkeen urakoitsijana toimi Rakennusliike Lehto Group. Urakan arvo oli lähes 30 miljoonaa euroa ja siihen kuului yhteensä viisi taloyhtiötä ja 36 kerrostaloa, joissa on yhteensä 101 samantapaista rappua. Remontissa saneerattiin yhteensä 726 asuntoa.

AS OY HELSINGIN PASILANTORNIT

Helsingin Pasilaan toteutettiin kahden 1970-luvulla rakennetun kerrostalon linjasaneeraus. Pipemodul -ratkaisulla talotekniikka uusittiin ajanmukaiseksi käyttövesiputkilla, ullakon lattialämmityksen runkojohdoilla ja sähkökaapeloinneilla. Uutta tekniikkaa edustivat LTO-putket.

HOTELLI SCANDIC ROSENDAHL

Tamperelaisessa Scandic Rosendahlissa tehtiin putkistosaneeraus, jota asiakkaat eivät edes huomanneet. Hotelli oli käytössä koko remontin ajan.

HEKA-PUKINMÄEN VUOKRATALOT

Pipemodul-ratkaisulla nopea ja edullinen putkiremontti, jossa ei tarvitse välttämättä muuttaa evakkoon. Seurauksena tyytyväiset vuokralaiset ja parempi vuokratuotto.

ASUNTO OY ALEKSIS KIVENKATU 66

Helsinkiläisessä taloyhtiössä asuttiin koko remontin ajan. Asukkaiden tyytyväisyydestä kertoo se, että he järjestivät kahvittelutilaisuuden urakoitsijoille ja työntekijöille.

AS. OY KORPISOTURI

Mäntyharjulaisessa rivitaloyhtiössä tehtiin käyttövesihuolto nopealla aikataululla lattioiden alle sijoitettujen käyttövesiputkien petettyä. Avattavien pipemodul®-putkistomoduulien avulla varmistetaan, ettei vastaavia vesivahinkoja pääse enää tapahtumaan. Pinta-asennettavissa koteloissa vuodot eivät jää huomaamatta ja avattavuuden vuoksi vuodot on helppo paikallistaa ja korjata. Asukkaat olivat tyytyväisiä remonttiin, mutta myös äänieristettyjen moduulien tarjoamaan äänettömyyteen remontin jälkeen.

AS. OY HARJUVIITA 18

Alvar Aallon suunnittelemassa espoolaisessa As. Oy Harjuviita 18:ssa toteutettiin putkiremontti arkkitehtuuria kunnioittaen Alvar Aalto -säätiön sekä Espoon kaupungin valvomana. Koko saneeraus vietiin läpi neljässä kuukaudessa. Asukkaat asuivat kotonaan koko remontin ajan.

PORIN SATAKUNNANKATU 18, 20 & 22

Porissa käynnistyi vuoden 2012 lopulla mittava remonttihanke, jossa ”Kiinanmuuriksi” ristityn, kolmen asunto-osakeyhtiön rakennuskokonaisuudessa toteutettiin putki- ja viemäriremontti pipemodul®-moduuleilla.