SE

Kiinteistön omistajalle

Asunto-osakeyhtiöt

Pipemodul®-moduulit ovat kestäviä laatutuotteita. Tuotteet ovat testattuja ja paloturvallisia ja ne takaavat asukkaille turvallisen asumisen. Äänieristetyillä moduuleilla huolehditaan häiriöttömyyden jatkumisesta myös remontin jälkeen. EI30 palosuojatuille pipemodul®-moduuleille on ainoana Euroopassa myönnetty CE-merkintää edeltävä eurooppalainen tekninen arviointi (ETA) ja ne CE-merkitään.

Putkiremontti Pipemodul-menetelmällä on kokonaisedullinen ratkaisu useiden kuluerien jäädessä pois. Työvoiman tarve on pienempi ja remontin läpimenoaika on lyhempi. Merkittävät säästöt syntyvät myös siitä, kun rakenteiden purkamisesta syntyvät kustannukset jäävät pois. Tässä säästetään purku-, jäte-, siivous-, sekä uudelleenrakentamiskustannuksissa. Pipemodul-remontissa talotekniikka asennetaan avattaviin moduuleihin, mikä mahdollistaa tekniikan helpon kunnon tarkastamisen, huollon ja uusimisen. Pipemodul-elinkaariratkaisulla helpotetaan myös tulevaisuuden putkiremonttien toteuttamista.

Vuokra- ja liikekiinteistöt

Pipemodul-menetelmällä toteutetussa putkiremontissa remontin aikaiselle evakkoasumiselle ei ole tarvetta. Asuminen ja muu kiinteistössä tapahtuva toiminta voi jatkua lähes häiriöttä koko remontin ajan. Vuokrasuhteet saadaan säilymään, ja vuokranmaksu pysyy varmana ja katkeamattomana.

Pipemodul Oy on toimittanut moduuleja useisiin kunnallisiin vuokra-asuntokohteisiin, joissa on tehty tulevaisuuden kannalta kestävä peruskorjaus. Moduuleillamme on toteutettu myös sairaaloiden ja liikekiinteistöjen remontteja. Esimerkkinä Pohjois-Karjalan keskussairaala Joensuusta, sekä Tampereella sijaitseva hotelli Scandic Rosendahl, jonka putkiremontti toteutettiin asiakkaiden huomaamatta.

Pipemodul-moduuleilla putkiremontti on mahdollista toteuttaa myös arkkitehtuurisesti suojelluissa kohteissa. Alvar Aallon suunnittelemassa espoolaisessa As. Oy Harjuviita 18:ssa toteutettiin putkiremontti arkkitehtuuria kunnioittaen Alvar Aalto -säätiön sekä Espoon kaupungin valvomana. Koko saneeraus vietiin läpi neljässä kuukaudessa, talon asukkaat asuivat kotonaan koko remontin ajan.

Tutustumalla referensseihimme näet lisää esimerkkejä pipemodul-menetelmällä toteutetuista putkiremonteista. Kiinnostuessasi tulemme kertomaan ratkaisustamme lisää suoraan taloyhtiöönne.