SE

Eristetty MDF-moduuli siistiin ja nopeaan asennukseen huoneistoissa

Pipemodulin kattavaan tuotevalikoimaan on lisätty eristetty MDF-moduuli, joka nopeuttaa ja helpottaa asennuksia huoneistoissa. Se koostuu metallisesta pohjaosasta ja avattavasta MDF-kannesta. Eristetty MDF-moduuli sisältää valmiiksi eristeet, sekä putki- ja nippusidekannakkeet. Putkien ja johtojen kiinnittäminen käy helposti ja moduulin siisti kansi sulautuu huomaamattomasti huoneiston sisustukseen.

Eristetty MDF-moduuli sopii kaikkiin kohteisiin, erityisesti rivitaloihin, sekä kerrostalojen huoneistoihin. Sen voi tilata sekä vakiomittaisena että erikoismitoilla kohteen tarpeisiin räätälöitynä. Moduulin viimeistelty pinta on maalattu tehtaalla ja sen voi tarvittaessa tapetoida tai maalata uudelleen. Vakiovärinä on maalarinvalkoinen, minkä lisäksi eristetyn MDF-moduulin voi tilata eri väreissä kohteen tarpeen mukaan.

Valmiiden eristeiden ja kannakkeiden ansiosta asennustyö sujuu siististi ja vaivattomasti, samalla syntyy kustannussäästöjä. Pipemodul-ratkaisulla kustannuksissa voidaan säästää jopa kolmannes muihin ratkaisuihin verrattuna. Pipemodul®-koteloita on käytetty yli 20 vuoden aikana yli 4000 asunto-osakeyhtiön putkiremonteissa.

Tutustu eristettyyn MDF-moduuliin, sekä muihin tuotteisiimme ja ota yhteyttä suunnittelupalveluumme!