SE

Marraskuun viimeisellä viikolla parannetaan paloturvallisuutta

HUOMIO PALOTURVALLISUUTEEN!

Marraskuun viimeisellä viikolla 25.11.-1.12. on vietetty valtakunnallista paloturvallisuusviikkoa. Vuosittain vietettävän teemaviikon tavoitteena on parantaa paloturvallisuutta koko Suomessa.

Pipemodul-tuotevalikoiman EI30 palosuojatut moduulit ovat tutkitusti turvallinen ratkaisu käytettäväksi poistumisteillä kerrostalojen porrashuoneissa.

Pipemodul-kotelojärjestelmä on todistettu ainoana Euroopassa EI30-paloturvalliseksi.

Palosuojatut pipemodul®-talotekniikkakotelot niihin kuuluvine lisäosineen täyttävät EI30-palosuojaluokituksen vaatimukset. Myös paloluokittelemattomien pipemodul®-koteloiden osalta on testattu, että ne pysyvät palotilanteessa kiinni rakenteessa 30 minuutin ajan ja näin ollen mahdollistavat, että rakennuksesta voi poistua turvallisesti.

ETA-hyväksyntä osoituksena kehitystyöstä turvallisuuden varmistamiseksi

Pipemodul Oy on saanut talotekniikkakoteloilleen ETA-hyväksynnän ensimmäisenä vastaavien tuotteiden valmistajana Euroopassa. VTT Expert Services on myöntänyt 16.2.2017 Pipemodul Oy:n moduuleille rakennusalalla käytettävien modulaaristen elementtien ETA (European Technical Assessment) hyväksynnän. ETA-arviointi on vapaaehtoinen, CE-merkintään johtava tekninen arviointi.

ETA-hyväksyntä on osoitus johdonmukaisesta kehitystyöstä, jota Pipemodul Oy on tehnyt tuotteiden turvallisuuden varmistamiseksi. Hyväksyntään liittyen on määritelty myös muita ominaisuuksia, kuten etteivät kotelot sisällä vaarallisia aineita, sekä vuodonilmaisu-, rakenneturvallisuus, ääni- ja iskunkestävyysominaisuudet.

Pipemodul®-moduulit ovat patentoituja ja mallisuojattuja.