Vuosittainen laadunvalvonnan varmennuskäynti

Valmistamme eurooppalaisen teknisen arvioinnin (ETA 16/0828) ja suoritustason pysyvyydestä saadun sertifikaatin (0809-CPR-19001200) mukaisesti CE-merkittyjä palosuojakanavia talotekniikalle. Ilmoitettu laitos Eurofins Expert Services Oy kävi tehtaallamme tekemässä vuosittaisen laadunvalvonnan varmennuskäynnin.

Palosuojatuotteidemme perusominaisuuksien suoritustason pysyvyyden arviointi- ja varmentamismenettely on AVCP 1 – luokan mukainen. Se on siis hyvin vaativa ja kolmas osapuoli Eurofins Expert Services Oy osallistuu laaja-alaisesti tuotteen ominaisuuksien ja valmistukseen laadunvalvontaan. Auditoinneissa ei ole ollut huomauttavaa.

Olemme aina panostaneet laatuun ja meillä on tahtotila suunnitella ja valmistaa laadukkaita tuotteita. Siinä on suuri merkitys vakiintuneella, kokeneella ja ammattitaitoisella henkilökunnallamme. Toiminnallamme luomme turvallisia ratkaisuja rakentamiseen.

Olemme CE-merkinnän ansiosta edelläkävijä Euroopassa, sillä ETA-arviointi on voimassa koko EU:ssa ja on siten käyttöalueeltaan kansallisia hyväksyntöjä tai sertifikaatteja kattavampi.