SE

Building 2030 -konsortion esivalmistuksen pilotointi -loppuraportti vertaili talotekniikan esivalmisteita paikan päällä tehtyihin ratkaisuihin

Pipemodulin esivalmiste vs. paikan päällä tehty kotelointi

Käyttövesimoduulimme oli kustannusmielessä edullisempi ratkaisu verrattuna paikan päällä rakennettuun kotelointiin, kun otetaan huomioon suorat ja epäsuorat kustannustekijät. Pipemodulin suurimmat hyödyt tulivat saneerauskohteen nopeasta remontista eli lyhentyneestä haitta-ajasta kohteessa. Joka taas alensi projektin kokonaiskustannuksia. Kaikki tutkimuksen esivalmisteet olivat edullisempia verrattuna paikan päällä tehtyihin ratkaisuihin. Pipemodulin käyttövesimoduuli oli kuitenkin kaikista tutkimuksen esivalmisteista paras ”ei-rahallisilla” eduilla mitattuna verrattuna perinteiseen vastineeseen. 

Lue lisää tuloksesta viimeisimmästä uutiskirjeestämme: https://email.pipemodul.com/t/r-e-tijljyjl-l-b