SE

Moderni levytyökeskus tehostaa tuotantoa

Pipemodulilla on käynnissä EU:n osarahoittama hanke, jonka tavoitteena on energiatehokkuustoimenpiteiden edistäminen ja kasvihuonekaasupäästöjen vähentäminen. Pipemodul ottaa käyttöön uutta teknologiaa, mikä vähentää merkittävästi sekä materiaalien että energian kulutusta.

Viimeisimpänä teimme merkittävän ja yrityksen mittakaavassa ison investoinnin hankkimalla tehokkaan ja modernin levytyökeskuksen. Automaattinen kone nostaa valtavasti kapasiteettia ja koneen toimintatapa mahdollistaa ympäristöystävällisen valmistusprosessin.

Kauppa allekirjoitettiin Prima Powerin kanssa jo loppukesällä 2022 ja myyjän edustajana oli Jani-Pekka Huopaniemi. Arvokas kauppa vaati arvoisensa kuittausvälineen, minä toimi Janin isän vuonna 1964 saama aito Mont Blanc -mustekynä.

Pipemodul Oy on tehnyt merkittäviä investointeja ja kehittämistoimenpiteitä EU:n osarahoittamassa hankkeessa. Tavoitteena on energiatehokkuuden parantaminen ja kasvihuonekaasupäästöjen vähentäminen. Yritys on ottanut käyttöön uutta teknologiaa, joka vähentää materiaalien ja energian kulutusta. Pipemodul on automatisoinut ja tehostanut tuotantoprosessejaan sekä hankkinut uusia koneita, kuten särmäyspuristimen ja ympäristöystävällisen levyntyöstökoneen. Koneen asennus ja koulutus ovat loppusuoralla, ja se on pian tuotantokäytössä. Lue lisää hankkeen etenemisestä >>