SE

Leppälinjan linjasaneeraus – Consti Oyj

Asunto Oy Hämeenlinnan Leppälintu sijaitsee Hämeenlinnassa ja asuntoja vuonna 1977 valmistuneessa talossa on 30 kuudessa asuinkerroksessa. Tammikuussa 2023 asuintalossa aloitettiin noin kuusi kuukautta kestänyt linjasaneeraus jonka pääurakoitsijana toimi Consti Oyj.

Putkiremontissa talon runkovesijohdot ja kellarikerroksen vesijohdot uusittiin kokonaisuudessaan. Asuinkerrostalossa runkovesijohdot ovat osa rakennuksen vesihuoltojärjestelmää, ja ne kuljettavat vettä keskitetysti kaikkiin kerroksiin ja asuntoihin. Leppälinnussa uudet komposiittivesijohdot kulkevat nyt siististi rappukäytävässä Pipemodul-koteloelementtien sisällä.

Lue lisää kohteesta Constin sivuilta:

https://www.consti.fi/consti/ajankohtaista/uutiset/leppalinnun-linjasaneeraus-uudistumista-kevennetylla-mallilla