SE

Ympäristöystävällinen teknologia Pipemodulilla: investoinnit ja koulutus tuottavat tulosta

Pipemodul Oy on tehnyt isoja tuotannon investointeja ja kehittämistoimenpiteitä viimeisen 1,5 vuoden aikana EU:n osarahoittamassa kehityshankkeessa. Hankkeella on merkittävä vaikutus lisääntyneen kapasiteetin lisäksi ilmastonmuutoksen hillintään, hiilineutraalisuuteen, sekä energia- ja materiaalitehokkuuteen. Olemme ottaneet käyttöön teknologiaa, joka vähentää merkittävästi materiaalin ja energian käyttöä.

Merkittävät investoinnit konekantaan

Olemme automatisoineet, tehostaneet ja kehittäneet tuotantoprosesseja molemmissa tehdaskiinteistössämme ja tehneet hyvin merkittäviä investointeja konekantaan. Isoimmista koneista mainittakoon särmäyspuristin ja MDF-moduulien työstämiseen ja valmistamiseen liittyvä koneteknologia.

Merkittävin ja yrityksen mittakaavassa todella iso investointi oli hankkia ympäristöystävällistä levyntyöstöteknologiaa eli uusi levyntyöstökone. Kone nostaa kapasiteettia valtavasti ja on nopea, energiapihi sekä materiaalitehokas. Koneen asennus ja operaattoreiden koulutus on voiton puolella ja kone sylkee suustaan tuotteiden aihioita Suomeen ja Ruotsiin täyttä häkää!

Pipemodul Oy on tehnyt merkittäviä investointeja ja kehittämistoimenpiteitä EU:n osarahoittamassa hankkeessa. Tavoitteena on energiatehokkuuden parantaminen ja kasvihuonekaasupäästöjen vähentäminen. Yritys on ottanut käyttöön uutta teknologiaa, joka vähentää materiaalien ja energian kulutusta. Pipemodul on automatisoinut ja tehostanut tuotantoprosessejaan sekä hankkinut uusia koneita, kuten särmäyspuristimen ja ympäristöystävällisen levyntyöstökoneen. Koneen asennus ja koulutus ovat loppusuoralla, ja se on pian tuotantokäytössä. Lue lisää hankkeen etenemisestä >>