SE

Ajankohtaista

Täältä löydät ajankohtaiset uutiset ja artikkelit toimintaamme liittyen. Käy myös tutustumassa sosiaalisen median kanaviimme, joihin löydät linkit alta.

Kyllikinsalvan hybridiremontti

Kiinteistöposti-lehden jutussa Kouvolalaisen As. Oy Kyllikinsalvan hybridiremontissa nousukaapeloinnit ja käyttövesiputket sijoitettiin Pipemodulin esivalmisteisissa moduuleissa porrashuoneeseen.

Lue lisää »

Tuotekehitystä

Moduuleihin sijoitetut venttiilit ja vesimittarit koteloidaan erillisillä avattavilla koteloilla. Uudistimme sekä palosuojatut että suojaamattomat venttiili- ja vesimittarikotelomme.

Lue lisää »

CE-merkinnän edellyttämä laadunvalvonta

Olemme nyt puoli vuotta valmistaneet eurooppalaisen teknisen arvioinnin (ETA 16/0828) ja suoritustason pysyvyydestä saadun sertifikaatin (0809-CPR-19001200) mukaisesti CE-merkittyjä palosuojatuotteita talotekniikalle. CE-merkinnän edellyttämää laadunvalvontaa suorittava Eurofinns

Lue lisää »

Tavataan LVI-päivillä Tampereella torstaina 24.10.

Olemme mukana Tampereella Hotelli Rosendahlissa järjestettävillä LVI-päivillä torstaina 24.10. Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen Pipemodul-ratkaisuun ja kuulemaan, miten Euroopan ainoa CE-merkitty talotekniikkamoduuli helpottaa varman putkiremontin toteuttamista.

Lue lisää »