SE

Ajankohtaista

Täältä löydät ajankohtaiset uutiset ja artikkelit toimintaamme liittyen. Käy myös tutustumassa sosiaalisen median kanaviimme, joihin löydät linkit alta.

Tuotteiden CE-merkintä etenee!

Pipemodulin tuotantolaitoksessa toteutettiin kevään aikana VTT Expert Services Oy:n (nyk. Eurofins Expert Services Oy) toimesta CPR-sertifikaatin mukainen alkutarkastus. Laatujärjestelmämme ja tuotteiden suoritustason seuranta on nyt

Lue lisää »

Tavataan Taloyhtiö 2019 -tapahtumassa!

Tule tapaamaan meitä Taloyhtiö 2019- tapahtumaan Helsingin Messu-keskuksen Siipi-osaan 10.4.2019. Kevään ykköstapahtuma on avoinna klo 9–16. Hallituksen jäsenille, isännöitsijöille, vuokranantajille ja kiinteistöalan ammattilaisille tai alasta kiinnostuneille tapahtuma tarjoaa paljon mielenkiintoista tietoa, hyviä neuvoja ja alan uutuuksia. Tule osastollemme kuulemaan vaivattoman ja varman putkiremontin toteuttamisesta.

Lue lisää »

Pipemodul Oy:n moduulit kultamitaliehdokkaina!

Pipemodulin kehittämä talotekniikkamoduuli on ainoana suomalaisena tuotteena ehdolla vuoden tuoteuutuutena Tukholman Nordbygg-messuilla huhtikuussa. Finalistit on valittu 70 huippulistalle päässeen tuotteen joukosta. Käy antamassa äänesi! Kultamitalin saaja julkistetaan torstaina 12. huhtikuuta.

Lue lisää »